Lake View ·

Rreth Lake View

Projekti ofron standardet më të larta në ndërtim dhe shërbime. Rezidencat Lakeview janë në harmoni të plotë me peizazhin e zonës, falë gjeometrisë organike të objektit dhe ballkoneve të gjelbra, duke i kthyer ato në një atraksion mbresëlënës dhe qetësues për banorët dhe vizitorët e shumtë të zonës. Dizajni unik dhe bashkëkohor lejon depërtimin në thellësi të ajrit të pastër dhe dritës së diellit si edhe një fushëpamje të gjerë nga çdo apartament. Me qëllim jetësimin e konceptit të një ndërtese inteligjente, gjatë zhvillimit të projektit, arkitektët tanë u fokusuan në optimizimin e ndërthurjes së dizajnit efikas të energjisë, arkitekturës së qëndrueshme dhe komoditetit në banim. Materializimi i Rezidencave Lakeview, shënon një nga arritjet më të mëdha të kompanisë Gener 2 në ndërtimin dhe zhvillimin e pasurive të paluajtshme gjatë përvojës së saj mbi 20 vjeçare. Me standarde ndërkombëtare në ndërtim dhe rifiniturat elitare më unike në treg, Rezidencat Lakeview do ti ofrojnë Tiranës cilësinë superiore të padiskutueshme që meriton.

Të vendosura përballë liqenit piktoresk artificial të Tiranës, Lake View Residences po marrin formë për të krijuar një kompleks unik që do të ridimensionojë jetesën moderne dhe elegante në Tiranë. Projekti ofron standartet më të larta në ndërtim dhe shërbime. Lake View Residences, të projektuara për tu shndërruar në ndërtesat më luksoze të banimit në Shqipëri, ofrojnë 600 njësi banimi të projektuara në mënyrë elegante, 950 hapësira të bollshme parkimi dhe struktura të integruara shërbimi dhe argetimi, të gjitha të shtrira në një sipërfaqe prej 129,000 m2.

600

APARTAMENTE

950

POSTE PARKIMI

2019

VITI I NDËRTIMIT

Rezidencat Lake View janë në harmoni të plotë me peisazhin e zonës, falë gjeometrisë organike të objektit dhe ballkoneve të gjelbra, duke i kthyer ato në një atraksion mbresëlënës dhe qetësues për banorët dhe vizitorët e shumtë të zonës. Dizajni unik dhe bashkëkohor lejon depërtimin në thellësi të ajrit të pastër dhe dritën e diellit, një fushëpamje të gjerë nga çdo apartament, si dhe optimizon efikasitetin energjitik të ndërtesës duke përfituar nga shfrytëzimi i nxehtësisë diellore gjatë muajve të ftohtë.

Gener 2 është një nga kompanitë më të mëdha private të zhvillimit dhe inxhinierisë civile në Shqipëri me një portofol biznesi të larmishëm që përfshin ndërtimin civil, zhvillimin e infrastrukturës, inxhinierinë, menaxhimin e projekteve, energjinë, telekomunikacionin, menaxhimin e pronës, shitjen me pakicë dhe mediat. Duke numëruar më shumë se 20 vjet eksperiencë në treg, Gener 2 është themeluar si firma më prestigjioze e zhvillimit, e angazhuar për të arritur përsosmërinë.

Të dhëna mbi Projektin

Dizajni & Arkitektura

Zhvilluesi i Projektit

Rreth Lake View

Projekti ofron standardet më të larta në ndërtim dhe shërbime. Rezidencat Lakeview janë në harmoni të plotë me peizazhin e zonës, falë gjeometrisë organike të objektit dhe ballkoneve të gjelbra, duke i kthyer ato në një atraksion mbresëlënës dhe qetësues për banorët dhe vizitorët e shumtë të zonës. Dizajni unik dhe bashkëkohor lejon depërtimin në thellësi të ajrit të pastër dhe dritës së diellit si edhe një fushëpamje të gjerë nga çdo apartament. Me qëllim jetësimin e konceptit të një ndërtese inteligjente, gjatë zhvillimit të projektit, arkitektët tanë u fokusuan në optimizimin e ndërthurjes së dizajnit efikas të energjisë, arkitekturës së qëndrueshme dhe komoditetit në banim. Materializimi i Rezidencave Lakeview, shënon një nga arritjet më të mëdha të kompanisë Gener 2 në ndërtimin dhe zhvillimin e pasurive të paluajtshme gjatë përvojës së saj mbi 20 vjeçare. Me standarde ndërkombëtare në ndërtim dhe rifiniturat elitare më unike në treg, Rezidencat Lakeview do ti ofrojnë Tiranës cilësinë superiore të padiskutueshme që meriton.

Të dhëna mbi Projektin

Të vendosura përballë liqenit piktoresk artificial të Tiranës, Lake View Residences po marrin formë për të krijuar një kompleks unik që do të ridimensionojë jetesën moderne dhe elegante në Tiranë. Projekti ofron standartet më të larta në ndërtim dhe shërbime. Lake View Residences, të projektuara për tu shndërruar në ndërtesat më luksoze të banimit në Shqipëri, ofrojnë 600 njësi banimi të projektuara në mënyrë elegante, 950 hapësira të bollshme parkimi dhe struktura të integruara shërbimi dhe argetimi, të gjitha të shtrira në një sipërfaqe prej 129,000 m2.

600

APARTAMENTE

950

POSTE PARKIMI

2019

VITI I NDËRTIMIT

Dizajn & Arkitekture

Rezidencat Lake View janë në harmoni të plotë me peisazhin e zonës, falë gjeometrisë organike të objektit dhe ballkoneve të gjelbra, duke i kthyer ato në një atraksion mbresëlënës dhe qetësues për banorët dhe vizitorët e shumtë të zonës. Dizajni unik dhe bashkëkohor lejon depërtimin në thellësi të ajrit të pastër dhe dritën e diellit, një fushëpamje të gjerë nga çdo apartament, si dhe optimizon efikasitetin energjitik të ndërtesës duke përfituar nga shfrytëzimi i nxehtësisë diellore gjatë muajve të ftohtë.

Zhvilluesi i Projektit

Gener 2 është një nga kompanitë më të mëdha private të zhvillimit dhe inxhinierisë civile në Shqipëri me një portofol biznesi të larmishëm që përfshin ndërtimin civil, zhvillimin e infrastrukturës, inxhinierinë, menaxhimin e projekteve, energjinë, telekomunikacionin, menaxhimin e pronës, shitjen me pakicë dhe mediat. Duke numëruar më shumë se 20 vjet eksperiencë në treg, Gener 2 është themeluar si firma më prestigjioze e zhvillimit, e angazhuar për të arritur përsosmërinë.

Vendndodhja strategjike

Akses i lehtë në arteriet kryesore të Tiranës Pranë Parkut Kombetar.

25 minuta nga aeroporti Ndërkombetar i Tiranës

5 minuta nga qendra e Tiranës

30 minuta nga Durrësi

30 minuta nga Elbasani

3 orë nga Prishtina

Jeto pranë Liqenit

Çdo detaj i projektit rezidencial Lake View është projektuar duke patur banorët dhe familjet e tyre në mendje. Rezidencat Lake View ofrojnë nivel të lartë sigurie dhe teknologjie, duke përdorur teknologjinë e aksesit me kartë, mbikëqyrje dhe pika aksesi në ndërtesa të ndara. Vetëm banorët dhe të ftuarit e tyre kanë akses tek rezidencat ndërkohë që katet për shërbime tregtare dhe zyra kanë hyrje të veçanta. Njëkohësisht, rezidentët do të mund të shfrytëzojnë hapësirat e mëdha të holleve dhe kutitë postare të personalizuara në të gjitha strukturat e banimit. Hyrjet e strukturave janë të pajisura me një sistem të avancuar monitorimi 24/7 duke e bërë më të sigurtë dhe të qetë jetën e banorëve.

Puno pranë Liqenit

Rezidencat multifunksionale Lake View ofrojnë hapësira të dedikuara, luksoze dhe të bollshme për zyra në katin +1. Hapësirat komerciale në dispozicion janë shumë fleksibël dhe mund të akomodojnë bizneset sipas kërkesave dhe nevojave të tyre. Ndërtesat ofrojnë HVAC efikas, ndriçim me energji të ulët, dritare me izolim për shpenzime të reduktuara operative, sisteme sigurie te avancuara, dhe natyrisht pamje mahnitëse për të frymëzuar marrëveshjen tuaj të ardhshme të biznesit.

Investo pranë Liqenit

Hapësirat tona luksoze për shitje, u ofrojnë bizneseve lëvizje të lartë të këmbësorëve dhe automjeteve, duke krijuar kushte të shkëlqyera për investime në shitje me pakicë dhe shërbime të tjera tregtare. Një biznes i ndodhur në Rezidencat Lake View ka pranë akses rrugor me lidhje të drejtpërdrejta me pjesën e jashtme dhe qendrën e qytetit, si dhe akses për këmbësorët nga vizitorët e parkut dhe rezidentët e shumtë përreth. Katet për shërbimet tregtare kanë gjithashtu hyrje dhe ashensorë të veçantë për klientët për të siguruar akses të lirshëm.

Rruga e Kosovarëve

Apartamente

Zyra

Ambjente Tregtare

Parking

Rruga e Kosovarëve
lakeview apartment

TIPOLOGJIA 1+1

Sipërfaqet duke filluar nga 67 m2- 100 m2
1 dhomë ndenje
1 dhomë gjumi
1 tualet
1 ballkon

lakeview apartment

TIPOLOGJIA 2+1

Sipërfaqet duke filluar nga 97 m2- 165 m2
1 dhomë ndenje
2 dhoma gjumi
2 tualete
1 ballkon

lakeview apartment

TIPOLOGJIA 3+1

Sipërfaqet duke filluar nga 150 m2- 210 m2
1 dhomë ndenje
3 dhoma gjumi
2 tualete
1 ballkon dhe tarracë

Zyra

Rezidencat Lake View ofrojnë një mundësi unike për sipërmarrësit dhe profesionistët për të zhvilluar aktivitetet e tyre të biznesit në një mjedis të sigurt, të qetë dhe prestigjioz, të rrethuar nga gjelbërimi dhe pranë liqenit artificial. Rezidencat akomodojnë hapësira komerciale fleksibile që u përgjigjen nevojave të klientëve duke lejuar përshtatjen e hapësirave dhe menaxhimit të tyre sipas nevojave të biznesit.

më shumë
Ambjente Tregtare

Ambjentet tregtare kanë hyrje dhe ashensorë të dedikuar për orientim më të shpejtë dhe lehtësi në lëvizje.

Zona Rekreative
Zona të dedikuara për argëtimin e fëmijëve në ambjente të jashtme
Hipermarket
Shërbime

më shumë
Parking
Rezidencat Lake View ofrojnë 3 kate parkim nëntokë për 950 automjete. Hapësirat janë projektuar për të akomoduar automjete të mëdha duke siguruar akses të lehtë brenda dhe jashtë hyrjes së parkimit. Përveç parkimit të automjeteve, janë të disponueshme dhe zona të magazinimit të mbyllura në shërbim të banorëve. Sisteme CCTV dhe zjarri 24 orë sigurojnë që automjetet dhe magazinat tuaja të jenë të sigurta.
më shumë

Rruga Kristo Luarasi

Apartamente

Zyra

Ambjente Tregtare

Parking

Rruga Kristo Luarasi
lakeview apartment

TIPOLOGJIA 1+1

Sipërfaqet duke filluar nga 67 m2- 100 m2
1 dhomë ndenje
1 dhomë gjumi
1 tualet
1 ballkon

lakeview apartment

TIPOLOGJIA 2+1

Sipërfaqet duke filluar nga 97 m2- 165 m2
1 dhomë ndenje
2 dhoma gjumi
2 tualete
1 ballkon

lakeview apartment

TIPOLOGJIA 3+1

Sipërfaqet duke filluar nga 150 m2- 210 m2
1 dhomë ndenje
3 dhoma gjumi
2 tualete
1 ballkon dhe tarracë

Zyra

Rezidencat Lake View ofrojnë një mundësi unike për sipërmarrësit dhe profesionistët për të zhvilluar aktivitetet e tyre të biznesit në një mjedis të sigurt, të qetë dhe prestigjioz, të rrethuar nga gjelbërimi dhe pranë liqenit artificial. Rezidencat akomodojnë hapësira komerciale fleksibile që u përgjigjen nevojave të klientëve duke lejuar përshtatjen e hapësirave dhe menaxhimit të tyre sipas nevojave të biznesit.

më shumë
Ambjente Tregtare

Ambjentet tregtare kanë hyrje dhe ashensorë të dedikuar për orientim më të shpejtë dhe lehtësi në lëvizje.

Zona Rekreative
Zona të dedikuara për argëtimin e fëmijëve në ambjente të jashtme
Hipermarket
Shërbime

më shumë
Parking

Rezidencat Lake View ofrojnë 3 kate parkim nëntokë për 950 automjete. Hapësirat janë projektuar për të akomoduar automjete të mëdha duke siguruar akses të lehtë brenda dhe jashtë hyrjes së parkimit. Përveç parkimit të automjeteve, janë të disponueshme dhe zona të magazinimit të mbyllura në shërbim të banorëve. Sisteme CCTV dhe zjarri 24 orë sigurojnë që automjetet dhe magazinat tuaja të jenë të sigurta.

më shumë