Zyra · Lake View

Zyra

Rezidencat multifunksionale Lake View ofrojnë hapësira të dedikuara, luksoze dhe të bollshme për zyra në katin +1. Hapësirat komerciale në dispozicion janë shumë fleksibël dhe mund të akomodojnë bizneset sipas kërkesave dhe nevojave të tyre. Ndërtesat ofrojnë HVAC efikas, ndriçim me energji të ulët, dritare me izolim për shpenzime të reduktuara operative, sisteme sigurie te avancuara, dhe natyrisht pamje mahnitëse për të frymëzuar marrëveshjen tuaj të ardhshme të biznesit.