Dhomë Gjumi · Lake View

Dhomë Gjumi

Shijojeni gjumin. Si një nga ambientet më të rëndësishme në apartament, dhoma e gjumit është projektuar tërësisht nga arkitektët e Gener 2 me hapësira optimale proporcionale. Të
pajisura me elementë si parkete, hapësira të përshtatshme për magazinim, dritare të mëdha, akses në ballkon dhe mundësi për sistem të automatizuar, dhomat e gjumit ofrojnë rehati të pakrahasueshme.